ABC Display - Producent van presentatiesystemen
ABC Display  De Paal 28  1351 JE Almere  NL  
+31 36 548 1122  info@abcdisplay.nl
 
ABC Display - Producent van presentatiesystemen

Huur beursstands met unieke uitstraling

Uw bedrijf neemt deel aan een beurs en heeft een standruimte gereserveerd. Het is van belang om een beursstand te hebben die goed en duidelijk kan weergeven wat uw organisatie doet, via koop of huur, dat maakt bij ABC Display niet uit. Wij leveren altijd de beste kwaliteit. Wie u bent wordt voornamelijk weergegeven door de boodschap en het ontwerp dat op de beursstand geproduceerd wordt. Wij helpen u graag met de realisatie om uw unieke uitstraling weer te geven. Het is ook van belang om te zorgen dat de beursstand de juist vorm, hoogte en afmeting heeft. Denk hierbij aan de looproute van de bezoekers.

Uw beursstand modulair inzetten

Wanneer u meerdere beurzen per jaar heeft, heeft u meestal met diverse oppervlakten te maken. U wilt dan een beursstand die elke keer opnieuw ingezet kan worden, zodat u niet opnieuw een beursstand hoeft aan te schaffen. In dat geval is het goed om samen met een professionele partij te bespreken wat de beste oplossingen zijn. Er zijn namelijk beursstand systemen beschikbaar die flexibel en modulair inzetbaar zijn.

Een stand die ingezet kan worden bij een hoek van 4×6 meter en met dezelfde stand een 3 meter achterwand maken. Of een stand van 3x4x3 meter. ABC Display is sinds 1979 een productie bedrijf dat een aantal eigen beursstand systemen (Press Systeem) ontwikkeld heeft. Hierbij hebben wij juist rekening gehouden met de flexibiliteit van een beursstand, het eenvoudig monteren en multifunctioneel inzetten. Bekijk hier de folder voor uw Beursstand.

Huur vs koop

De huur van onze beursstands is zeer gemakkelijk en de mogelijkheden zijn zeer divers. Wij verhuren beursstands omdat niet iedereen een beursstand wilt aankopen. Omdat u deze niet vaak nodig heeft of omdat u daar de opslag niet voor heeft (alhoewel dit ook door ons kan worden verzorgt bij de aankoop van een beursstand). Wellicht bent u van mening dat uw behoeften met betrekking tot beursstands zo varieert dat huren voor u een betere optie is. Dat is geen probleem, want het systeem kunt u bij ons huren in elk gewenste maat en vorm. De printbanen koopt u aan en kunt u gemakkelijk hergebruiken bij een volgende beurs.

Monteren en demonteren van uw beursstand

Het is mogelijk om in overleg met ABC Display alle stands voortijdig uit te schetsen. Dit kan zowel in 2D als in 3D zodat u niet voor verrassingen komt te staan. De schetsen laten u exact zien, welke systeemdelen er ingezet worden en welke prints er nodig zijn. Het systeem dat wij inzetten is zonder gereedschap in elkaar te klikken. Binnen een korte tijd heeft u een grote stand opgesteld.
Ondanks het gemak en de eenvoud van onze Press-Stands is het mogelijk om de montage en demontage door ABC Display te laten verzorgen. Zo kunt u zich op andere dingen richten tijdens de op en afbouw van de beurs. Wilt u een stand vaker inzetten op verschillende oppervlaktes, kijk dan voor meer informatie op de pagina Modulaire stand

Het aanleveren van de beursstand lay-out

Wanneer ABC Display een stand heeft geschetst welke door u akkoord bevonden is, maken wij een werktekening op. Deze werktekening kan door de grafische mensen van ABC Display of door uw eigen reclamebureau opgemaakt worden. In deze werktekening zullen wij samen met u en het reclamebureau bepalen hoe modulair uw stand zal gaan worden. Het kan ook zijn dat u meerdere grote print visuals wilt presenteren om de bezoekers te imponeren. Hierin zal ABC Display met de printkwaliteit zeker een belangrijke rol spelen. Onze prints zijn van dichtbij te bekijken en dan nog ”haarscherp”. Wij staan bekend om de hoge printkwaliteit van onze wanden en zullen dit te allen tijde waarborgen. Dit mede omdat uw beursstand ook ons visitekaartje is.

Wij produceren de stands in Almere waar wij gevestigd zitten maar leveren ook door heel België. Zo komen wij ons systeem graag eens presenteren. Wilt u eerst uw eigen stand gaan tekenen, dat kan via de link hieronder. (enkel via Internet Explorer) Beursstand schetsen. Als u onze hulp hierbij nodig heeft neem dan contact met ons op wij helpen u graag.

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over de aanschaf of het huren van onze beursstands of heeft u vragen over een van onze andere producten? Wilt u graag advies op maat of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via +31365481122 of mail naar info@abcdisplay.nl. Bij ABC Display zijn wij dagelijks geopend van 08.00 uur tot 18.00 uur u bent van harte welkom. Wij komen echter ook graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek of productpresentatie. U kunt ook uw gegevens achter laten op onze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Zie ook onze website www.presentatiewand.nl

huur Beursstand       huur Beursstand uniek       huur Beursstand nr 1

ABC Display krijgt een gemiddelde beoordeling van4.5,gebaseerd op 22 klantbeoordelingen.
 
Keep moving your brand!